Την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου η CGS Triathlon Kids Team έλαβε μέρος στους Αγώνες Ανάπτυξης BIATHLON Μοντέρνου Πεντάθλου 2017 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου, που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στα αθλήματα της κολύμβησης και του τρεξίματος στις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες.

Κατηγορία Κολύμβηση Τρέξιμο
2009-2010 50μ. 400μ.
2007-2008 50μ. 400μ.
2005-2006 100μ. 800μ.
2003-2004 100μ. 800μ.

 

Η μαθητές/τριες που συμμετείχαν στους αγώνες είναι:

Σεραφείδης Στυλιανός Μουτσούρη Αριάδνη

Ρούπτσος Κωνσταντίνος Κεραμιδάς Νικόλαος

Κεραμιδά Τζίλιαν – Αργυρώ Βουλγαράκης Αλέξανδρος

Τσαγκαλίδη Αιμιλία

 

Στο κλείσιμο των αγώνων εκτός από τα χαμόγελα όλων των συμμετεχόντων, είχαμε τη χαρά να χειροκροτήσουμε στο βάθρο των νικητών τους/τις μαθητές/τριες:

Στην κατηγορία των αγοριών 2005-2006 τον Νικόλαo Κεραμιδά για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, τον Αλέξανδρο Βουλγαράκη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και τον Κωνσταντίνο Ρούπτσο για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Στην κατηγορία των κοριτσιών 2005-2006 την Τζίλιαν – Αργυρώ Κεραμιδά για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την Αιμιλία Τσαγκαλίδη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους βρέθηκαν μαζί μας την ημέρα του αγώνα και μοιράστηκαν τη χαρά της συμμετοχής.

Η επίσημη πλέον ενεργοποίηση του τμήματος CGS Triathlon στην αρμόδια Ομοσπονδία (Μοντέρνου Πεντάθλου/Τριάθλου) σηματοδοτήθηκε με τη συμμετοχή μας στους προαναφερόμενους παιδικούς αγώνες ανάπτυξης δίνοντας μια πολύ καλή εικόνα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παιδιών μας εκπληρώνοντας τις προσδοκίες της προπονητικής ομάδας Βασίλειο Κρομμύδα, Ζαρίνα Κοπίνα και Μιχάλη Τεκέρταλη.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
CGS Triathlon Club

Log in with your credentials

Forgot your details?