Κανονισμοί  του Club

To CGS  Triathlon Club  έχει δεσμευτεί  να  διασφαλίσει  και να  προωθήσει  την ευημερία όλων των μελών του. Ο σύλλογος πιστεύει ότι είναι σημαντικό  τα μέλη, οι  προπονητές, οι  διαχειριστές και οι  γονείς που σχετίζονται με τον σύλλογο  σε κάθε περίπτωση , να  δείχνουν σεβασμό,να ενθαρρύνονται   και να μοιράζονται με τον πρόεδρο του club, όποιες ανησυχίες ή παράπονα  μπορεί να προκύψουν , σχετικά με οποιαδήποτε θέμα του συλλόγου.

Ως μέλος τoυ CGS Triathlon Club  αναμένεται από εσάς  να τηρήσετε τους ακόλουθους κανόνες:

•Όλα τα μέλη πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς  του συλλόγου  και  να σέβονται  τους  υπεύθυνους  και τις αποφάσεις τους.

• Όλα τα μέλη πρέπει να σέβονται τους αντιπάλους και  ανταγωνιστές τους.

• Τα μέλη πρέπει να τηρούν  τους συμφωνηθέντες  χρόνους  για την προπόνηση και  τους αγώνες και να ενημερώνουν τον  προπονητή ή τον υπεύθυνο  της ομάδας , αν πρόκειται να καθυστερήσουν.

• Τα μέλη πρέπει να φορούν τα κατάλληλα ρούχα (η λίστα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα) – στους  αγώνες και στις προπονήσεις, όπως έχει συμφωνηθεί με τον υπεύθυνο/ προπονητή της  ομάδας.

• Τα μέλη πρέπει να καταβάλλουν τη συνδρομή για την προπόνηση  ή τους  αγώνες εγκαίρως, όπως και τα απαραίτητα ιατρικά δικαιολογητικά που τους ζητούνται.

• Τα μέλη δεν επιτρέπεται να κάνουν κατάχρηση αλκοόλ ή  να λαμβάνουν κάθε είδους ουσιών στις εγκαταστάσεις του  κλαμπ κατά τη διάρκεια  της προπόνησης  και των  αγώνων.

• Τα μέλη πρέπει να τηρούν  την πειθαρχία, τις αρχές και το σεβασμό που το Club απαιτεί και αναμένει να υπάρχουν στους  αγώνες και στις προπονήσεις.

 

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
CGS Triathlon Club

Log in with your credentials

Forgot your details?