Δύο εξαιρετικοί γιατροί και συναθλητές μας είναι εδώ για το CGS Triathlon Club για να

  • μας παρέχουν τις πολύτιμες ιατρικές συμβουλές τους όταν χρειάζεται και
  • να διασφαλίζουν την καλή υγεία των μελών.

Ας τους γνωρίσουμε !

 

Αναστάσιος Δεληγεώργης

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός – Αθλητίατρος  Αναστάσιος Δεληγεώργης είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στη γενική Ορθοπαιδική, την Παιδοορθοπαιδική Χειρουργική, τη Μικροχειρουργική και τη Χειρουργική Άνω Άκρου στο νοσοκομείο ΚΑΤ καθώς και στο 401 ΓΣΝΑ. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής σε καταξιωμένα νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας.

Εξειδικεύτηκε στην αρθροσκόπηση του ώμου και του γόνατος σε εκπαιδευτικά κέντρα πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αθλητικών Κακώσεων, Χειρουργικής Γόνατος και Αρθροσκόπησης (European Society for Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy -ΕSSKA) όπως στο Albert Schweitzer Hospital στη Γαλλία και στο Κέντρο Αρθροσκόπησης & Χειρουργικής Ώμου στην Ελλάδα.

Ο Αναστάσιος Δεληγεώργης είναι πιστοποιημένος Αθλητίατρος, από τους πρώτους παγκοσμίως που παρακολούθησαν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Αθλητιατρική της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής («The International Olympic Committee’s Diploma in Sports Medicine»).

Δεν είναι μόνο η εξειδίκευσή του στην αθλητιατρική αλλά και η προσωπική μακροχρόνια ενασχόλησή του με τον αθλητισμό (παλιός πανελληνιονίκης στα 800 και 400m,συνεχίζει να συμμετέχει σε αγώνες δρόμου και τριάθλου) που τον βοηθούν να κατανοεί καλύτερα τις ανάγκες των τραυματισμένων αθλητών και να τους προσφέρει την καταλληλότερη και πιο σύγχρονη  θεραπεία, προκειμένου να επανέλθουν με ασφάλεια το ταχύτερο δυνατόν στις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα του σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά ενώ έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή εκπαιδευτικά σεμινάρια ως ομιλητής και εκπαιδευτής. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το 2012 κατόπιν πρόσκλησης των «French Medical Institutions» εργάστηκε ως κλινικός εκπαιδευτής αρθροσκοπικής χειρουργικής στο «Yanda International Hospital» στην Κίνα.


Φίλιος Κεραμιδάς ( MSc, MFDS, MD, DDS)  ιατρός ειδικευμένος Στοματικός και Γναθοπροσωπικός χειρουργός.

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1995 και στη συνέχεια με υποτροφία του ΙΚΥ ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό δίπλωμα (MSc) στη Παθοβιολογία του Στόματος με κλινική εξειδίκευση στην Χειρουργική Στόματος στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.
Το 2002 μετακόμισε στη Μ. Βρετανία και  αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Aberdeen με τιμές (honours) το 2007. Κατά την παραμονή του στη Μ Βρετανία πραγματοποίησε 2 έτη από την  εκπαίδευσή του για την ειδίκευση στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική και συγκεκριμένα στο τμήμα Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του North Staffordshire University Hospital. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και  ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Ειδικότητα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στο αντίστοιχο τμήμα του Γ.Ν.Α “Γ.Γεννηματάς” το 2010.
Έκτοτε ασκεί την ειδικότητα του ιδιωτικά τόσο σε επίπεδο ιατρείου για επεμβάσεις με τοπική αναισθησία (όλο το φάσμα της στοματικής χειρουργικής) όσο και σαν επιμελητής της κλινικής Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου του ιδιωτικού θεραπευτηρίου Metropolitan για επεμβάσεις με γενική αναισθησία (στοματο-τραχηλοπροσωπικές λοιμώξεις, ορθογναθικές επεμβάσεις, διάγνωση και αντιμετώπιση καλοήθων και κακοήθων βλαβών της περιοχής κεφαλής και τραχήλου κα)

Είναι μέλος του

  • “The Royal College of Surgeons of Edinburgh, Faculty of Dentistry (MFDS)”
    • Tου Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Ην. Βασιλείου,
    • Tης εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και της AO CMF

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
CGS Triathlon Club

Log in with your credentials

Forgot your details?