Το χριστουγεννιάτικο πάρτυ του CGS Triathlon Club πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, σηματοδοτώντας και το κλείσιμο της τριαθλητικής χρονιάς.  Όλα τα μέλη της ομάδας και καλοί φίλοι έδωσαν το παρόν σε μια πολύ όμορφη βραδιά, στην οποία ξεχώρισαν οι απονομές του CGS Open και AG Championship 2016.

 

Συγκεκριμένα στο Mens Open Championship είχαμε:

1η θέση : Πάρλαλης Λευτέρης με 14 βαθμούς

2η θέση : Κεραμιδάς Φίλιος με 11 βαθμούς

3η θέση : Δεληγεώργης Τάσος με 9 βαθμούς

και στο Womens Open Championship

1η θέση : Δεληγεώργη Βίκυ με 10 βαθμούς

2η θέση : Κοντού Αχίλλεια με 8 βαθμούς

Για την κατηγορία Age Group Championship είχαμε:

Elite AG Champion: Γείτονας Χρήστος με 97%

Master AG Champion:Βουλγαράκης Αντώνης με 87%

Warrior AG Champion: Ζαννής Μιχάλης με 81%

Rising Star AG Champion: Κόλλιας Δημήτρης με 73%

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο https://cgstriathlon.gr/results-triathlon-2016/

 

Δόθηκαν ακόμα και δύο διακρίσεις  κολύμβησης.

Greek long distance Swim Grand Prix: Γείτονα Ζωή, για την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σειράς αγώνων κολύμβησης OWS 2016. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελική κατάταξη των αθλητών σε αυτούς τους αγώνες προέρχεται από τα 5 καλύτερα αποτελέσματα τους σε ισάριθμους αγώνες και την βαθμολογία του μεγάλου τελικού.

European  Masters Championship London participant: Κομπόπουλος Αδριανός, για τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης του Λονδίνου.

Ακολούθησαν επίσης  τιμητικές βραβεύσεις σε δύο ξεχωριστούς ανθρώπους και αθλητές, τον κ.Βασίλη Κρομμύδα και τον κ.Χρήστο Γαρέφη, για τη συνεισφορά τους στο άθλημα καθώς και για την έμπνευση και στήριξη που παρέχουν στους νέους αθλητές. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στο έργο τους αλλά και καλή επιτυχία στην αγωνιστική τους δράση το 2017.

 

Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε ο χαιρετισμός και οι ευχές τόσο για το club όσο και για τον κ.Κρομμύδα, που έστειλε ο καλός του φίλος  Brett Sutton, ο κορυφαίος προπονητής τριάθλου στον κόσμο, με αθλητές όπως η παγκόσμια πρωταθλήτρια Emma Snowsill, η χρυσή Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και αργυρή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, Nicola Spirig, όπως και ο τωρινός κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο Ironman, Chrissie Wellington.

Δείτε το video στο   https://youtu.be/UtzJ_njI5rM

 

Με μεγάλη χαρά και προσμονή ανακοινώθηκε επίσης και το αγωνιστικό calendar του  2017 το οποίο σύντομα θα αναρτηθεί στο site μας.

Επιπλέον, στα τέλη Ιανουαρίου θα παρουσιαστεί το νέο cycling kit της ομάδας για το 2017, το οποίο αναμένουμε με ενδιαφέρον.Η προθεσμία για συνεργασία με πιθανούς χορηγούς που θα τους ενδιέφεραν να εμφανιστούν στο cycling kit του 2017, είναι η  20 Ιανουαρίου. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει στο sportsclub@cgs.edu.gr

Τέλος,από τη νέα χρονιά οι συμμετέχοντες τόσο στα παιδικά τμήματα όσο και στα τμήματα ενηλίκων του CGS Triathlon Club, θα έχουν τη δυνατότητα να εγγράφονται στο μητρώο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου*, αποκτώντας δελτίο αθλητικής ιδιότητας με τον Αθλητικό Σύλλογο CGS .

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και φυσικά καλές προπονήσεις !

 

 

*Το άθλημα του Τριάθλου υπάγεται στην ελληνική ομοσπονδία μοντέρνου πεντάθλου .

 

 

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
CGS Triathlon Club

Log in with your credentials

Forgot your details?